Kurs SALSY od Podstaw w RYBNIKU - Lekcja Otwarta - 19 LUTEGO 19:00 - Elektrownia Rybnik
24 Styczeń 2019
Nowy Rok - Nowa PASJA !!!

Zapraszamy na nasz regularny kurs SALSY, MERENGUE i BACHATY od PODSTAW w RYBNIKU.
Dołącz do Naszej tanecznej rodzinki !!! Twoi taneczni znajomi już tu są !!! Wypełnij formularz aby mieć zagwarantowane miejsce na najlepszym kursie tańca w Twoim mieście :). Wpadaj na LEKCJĘ OTWARTĄ - ryzykujesz tylko tym że Ci się spodoba !
 

RYBNIK - LEKCJA  OTWARTA - 19  LUTEGO godz. 19:00 

Zajęcia będą odbywać się w we wtorki.  19 lutego  o godz. 19:00  zapraszamy na godzinną lekcję otwartą, a od 26 lutego już na regularny kurs. Obowiązuje limit par, więc warto zarezerwować sobie miejsce na liście wypełniając formularz zgłoszeniowy. Zajęcia raz w tygodniu po 1,5h a w programie SALSA ( różne style), MERENGUE, BACHATA i inne tańce latino. Zajęcia odbywają się w  Fundacja PGE Energia Ciepła  ( czyli Elektrownia Rybnik, obok basenu) ul. Podmiejska, 44-207 Rybnik

Jak zapisać się internetowo i mieć zagwarantowane miejsce na kursie ??
1. Wypełnij i wyślij internetowy formularz   : 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVpeVecQNmKdaV2WbUGAfSHG1zY2JIZ-5e_pf8YLfX7_xMBg/viewform
2. Poczekaj na sms zwrotny ( posyłamy wtedy gdy już uzbiera się grupa)
3. Prześlij opłatę za pierwszy miesiąc na nasze konto.
4. Przybywaj na zajecia i tańcz w najlepszej szkole w regionie :)

Dane do konta:

Nazwa i adres:
    SZKOŁA TAŃCA EL PACHANGUERO
    ALEKSANDER  PIECHA UL. WAWELSKA 13 LOK. 27   44-217 RYBNIK

 20 1050 1344 1000 0097 0469 8613
 ING Bank Śląski S.A.

Zajęcia prowadzi: Aleksander Piecha, dyplomowany instruktor i pedagog, założyciel El Pachanguero i twórca jednego z największych środowisk salsowych na śląsku.
Więcej info:
http://pachanguero.pl/instruktorzy/3/aleksander-piecha.html


INFORMACJA:

Telefonicznie - 667 19 52 68

Mailowe – atpachanguero@gmail.com

CENA:

Karnet - 4 kolejne zajęcia - 75 pln / os.

Młodzież i studenci ( 17 - 24 lat)  60 pln / os         

Do zobaczenia !!! 

 

 

 

  • Udostępnij: